lördag, juni 12, 2004

Fönsterputs, teakolja och fotboll

Ulrika har putsat klart de sista fönstren för den här säsongen, det är fantastiskt vad vackert det är när man tittar ut genom rena fönster. Den gröna färgen känns fräsch och skön.

Teakolja... Jo, jag har nu oljat in teakmöblerna med dels Herdins teakolja och Cuprinol ädelträolja, tre stolar med varje sort. Herdins olja försvann dock ganska snabbt så jag körde om de stolarna med Cuprinol också. Man kan då fundera på om Herdins drar in bättre i träet eller om den bara dunstar... Jag tror mer på Cuprinol, den känns avsevärt bättre. 5-2 till Cuprinol.

Fotbolls EM - Äntligen! Trodde väl aldrig att jag skulle säga så. Jo, nu vet jag att fotboll inte handlar om mål, utan om kul sparkande och fina finesser under drygt 90 minuter, ganska underhållande faktiskt. Grekland-Portugal 2-1, en skräll kan man tänka. Hoppas det funkar för Sverige, helst bättre är VM 1994, ett VM som vi kom till genom att filma till oss en straff. Tänker på han chefen på Elektrolux som aldrig anställde fotbollsspelare för de har fusk och fula tricks inprogrammerat i huvudet, det funkar aldrig i näringlivet. Så han anställde aldrig fotbollsspelare, kanske är det sunt. En kund ser alltid om man fuskar.